Cart
0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

2018 - Σήμερα  

Η Oliveway επανασχεδιάζει όλα της τα προϊόντα και κυκλοφορεί νέες συσκευασίες, που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

2015

Τα προϊόντα μας κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η εταιρεία και τα φυσικά προϊόντα της έχουν πλέον παρουσία σε επιλεγμένα πολυκαταστήματα και φαρμακεία στην Ελλάδα.

2012

Λανσάρεται μια νέα σειρά από ευεργετικά έλαια υψηλής απόδοσης με 99-100% φυσική περιεκτικότητα. Επίσης το ελιξίριο προσώπου σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας σειράς προϊόντων. Η Oliveway πλέον διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 800 προορισμούς παγκοσμίως.

2010

Η Oliveway επανασχεδιάζει όλα τα προϊόντα της εμπλουτίζοντας τις φόρμουλες και αυξάνοντας το ποσοστό της φυσικής περιεκτικότητας, λανσάροντας νέα επαναστατικά προϊόντα που βγαίνουν σε κυκλοφορία.

2008

Εγκαινιάζεται το νέο εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης για να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για νέα καινοτόμα προϊόντα. Επίσης, κυκλοφορεί μια σημαντική καινοτομία των εργαστηρίων της Oliveway, η σειρά “Eco Spa” για την περιποίηση και την προστασία των μαλλιών.

2006

Η είσοδος της εταιρείας Oliveway στη διεθνή αγορά είναι γεγονός, καταφέρνοντας να συνάψει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

2004

Δημιουργείται η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Oliveway. Σκοπός της είναι η αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών καινοτομιών της κοσμετολογίας, σε συνδυασμό με τη μελέτη και τη βαθιά γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων των φυτών και των βοτάνων της Ελληνικής φύσης.

1996

Λανσάρονται τα πρώτα προϊόντα, που στηρίζονται στη μεσογειακή διατροφή, οι φυτικές κρέμες που αποτελούν μια καινοτομία προϊόντων και marketing. Με τον τρόπο αυτό , δημιουργείται μια μεγάλη κατηγορία προϊόντων, τα οποία κερδίζουν την εκτίμηση των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

1993

Η Εύα Χατζηπέτρου και ο Γιώργος Παπαϊωάννου ετοιμάζουν στο μικρό τους εργαστήριο – κατάστημα, τις πρώτες κρέμες προσώπου εμπλουτισμένες με οργανικό λάδι ελιάς, καθώς και άλλα προϊόντα όπως μείγματα βοτάνων και ροφήματα.


Η φιλοσοφία μας

Η Oliveway είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών με πάθος την εκμετάλλευση των πολύτιμων θησαυρών της φύσης για τη δημιουργία φυσικών, αποτελεσματικών, καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας.

Η έμπνευσή μας είναι το πιο πολύτιμο δώρο της φύσης, το παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης και αιώνιας δύναμης, η ελιά, που φέρνει χαρά, αρμονία και αγνότητα.

Εταιρική & Κοινωνική Ευθύνη

Με οδηγό τη φιλοσοφία και τις αξίες της, η εταιρεία ενεργεί κοινωνικά και οικολογικά υπεύθυνα.

Η Oliveway με καινοτόμους τρόπους προσεγγίζει την εταιρική κοινωνική ευθύνη: περιβάλλον, κοινωνία, πολιτισμός, αγορά, εργασιακό περιβάλλον.
Έτσι συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για το παρόν και τις μελλοντικές γενιές, συνδυάζοντας την οικονομική ανάπτυξη με την κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία πράσινων συστατικών της Oliveway δεν χρησιμοποιεί GMOs (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) και συντηρητικά σχήματα με βάση τα parabens στα προϊόντα της.

Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι ανακυκλώσιμα και στο μικρότερο δυνατό βάρος και όγκο.


Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα της Oliveway αναπτύχθηκαν σύμφωνα με την πιο προηγμένη τεχνολογία και προοδευτική έρευνα. Βότανα και βιοτεχνολογικά συστατικά περνούν από αυστηρούς κλινικούς και δερματολογικούς ελέγχους με απώτερο σκοπό την απόλυτη ασφάλεια και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα τα προϊόντα της Oliveway είναι δερματολογικά ελεγμένα χωρίς συντηρητικά, GMOs και ορυκτέλαια, εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται τόσο στα αποτελέσματα της θεμελιώδους και εφαρμοσμένης έρευνάς μας καθώς και τη δέσμευσή μας στην ανάδειξη των ιδιοτήτων των Ελληνικών βοτάνων και φυτών. Ιδιαίτερη προσοχή επιδεικνύεται στη χρησιμοποίηση του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού φυσικών και βιολογικά πιστοποιημένων συστατικών και στην αποφυγή χρήσης χημικών ουσιών όπως τα mineral oil, οι σιλικόνες, τα parabens, η προπυλενογλυκόλη, κ.ά. Οι ουσίες αυτές αντικαθίστανται με ηπιότερα συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ανάλυση Προϊόντος

Αναδεικνύουμε τις ιδιοτήτες των Eλληνικών βοτάνων και φυτών, χρησιμοποιούμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό φυσικών και βιολογικά πιστοποιημένων συστατικών και αποφεύγουμε τη χρήση χημικών ουσιών όπως τα mineral oil, οι σιλικόνες, τα parabens, η προπυλενογλυκόλη, κ.ά. Οι ουσίες αυτές αντικαθίστανται με ηπιότερα συστατικά φυσικής προέλευσης.

Message Icon
Ενημερωθείτε
για τις προσφορές μας!

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Oliveway ΑΒΕΕ

  Αρχιμήδους 96, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου, Τ.Θ. 241, ΤΚ 19400

  +30 210 965 6924

  info@oliveway.com

credit cards credit cards