Για όλους τους τύπους δέρματος
Κωδ. Προϊόντος: 1884
50ml e 1.69 fl.oz.

Κρέμα ημέρας εντατικής αναδόμησης και ανάπλασης

με βλαστοκύτταρα μήλου & κυδώνι
30,00 €

Καθημερινή 24ωρη κρέμα προσώπου με εξειδικευμένη σύνθεση που προλαμβάνει την γήρανση των κυττάρων και διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή και ενυδατωμένη.

Συνδυάζει φυσικά δραστικά συστατικά που προέρχονται από σύγχρονες βιοτεχνολογικές μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον καθώς και γαλακτωματοποιητές νέας γενιάς φυσικής προέλευσης που χαρίζουν ευχάριστη υφή.

Φυσικά δραστικά συστατικά που ενεργοποιούν τους μηχανισμούς της επιδερμίδας:

Η ειδική καλλιέργεια των βλαστοκυττάρων μιας σπάνιας ποικιλίας μήλου με αξιοσημείωτες αντιγηραντικές ιδιότητες μέσα σε βιοαντιδραστήρες με την βοήθεια ιχνοστοιχείων και φυτικά συστατικά καθώς και η εκχύλισή τους σε ειδικά λιποσώματα υποβοηθά τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα να διατηρούν αναλλοίωτους τους μηχανισμούς και τους ρυθμούς αυτοανανέωσής τους προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση.

Το εκχύλισμα euglena gracilis διεγείρει την απελευθέρωση ασβεστίου στα κύτταρα βελτιώνοντας έτσι τα ενεργειακά επίπεδα και κατά συνέπεια την ζωτικότητα των δερματικών κυττάρων.

Το εκχύλισμα από κυδώνι είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες που βοηθούν στον σχηματισμό ενός υδρολιπιδικού φιλμ και διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Καθημερινή χρήση πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε την κρέμα σε συνδυασμό με τον αντιοξειδωτικό ορό προσώπου εντατικής ανάπλασης.